Δελτίο Τύπου: Διάθεση κουτιών γάλακτος στους Γιατρούς του ΚόσμουΤην Πέμπτη 28/2/2019 το ΕΚΝΔ είχε την ευχάριστη θέση να διαθέσει το γάλα που μαζεύτηκε από την πρωτοβουλία του ΕΚΝΔ, του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου και του Παραρτήματος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με κουτιά από γάλα μακράς διάρκειας που πραγματοποιήθηκε την 21η Δεκεμβρίου 2018.
Περισσότερα από 1.300 κουτιά γάλακτος διατέθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Οι Γιατροί του Κόσμου είναι μία από τις πλέον δραστήριες οργανώσεις με αξιέπαινο έργο στην παροχή υπηρεσιών υγείας και ανακούφισης ανθρώπων που υποφέρουν, ενώ αποτελούν σταθερούς υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αντιτίθενται στον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον κοινωνικό αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση κοινωνικών ομάδων.
Το ΕΚΝΔ ευχαριστεί για άλλη μία φορά όλους, όσοι συνέβαλαν στη συλλογή των κουτιών γάλακτος, τα οποία θα αποτελέσουν μία σημαντική βοήθεια στην ανακούφιση ευπαθών ομάδων.
Το ΕΚΝΔ συνεχίζει με πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας