Δελτίο Τύπου 1/2/2013 Το Ε.Κ.Ν.Δ. καταδικάζει τη συνεχιζόμενη .....Το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας καταδικάζει τη συνεχιζόμενη πρακτική ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης των εργαζομένων. Έπειτα από την αντιδημοκρατική επίταξη των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό, σειρά είχε η βίαιη αντιμετώπιση συνδικαλιστών κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας, μεταξύ των οποίων ο Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και Βουλευτής του ΚΚΕ, Κατσώτης Χρήστος.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. συμπαρίσταται σε όλους τους συνάδελφους, οι οποίοι έχοντας νιώσει από πρώτο χέρι την αδιάλλακτη, επιθετική και αντιδημοκρατική στάση της Κυβέρνησης, θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και αψηφώντας τις συνέπειες, πάλεψαν και παλεύουν για δίκαια αιτήματα όλης της κοινωνίας.

Τα μέτρα καταστολής και η πολιτική αδιαλλαξίας δε βοηθούν στην προσπάθεια εδραίωσης αισθήματος κοινωνικής δικαιοσύνης. Το αντίθετο: πυροδοτούν μία διαρκή αντιπαράθεση στερώντας τους νέους μας από ελπίδα και προοπτική.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. συνεχίζει και εντείνει τον αγώνα για ένα κράτος δικαίου, το οποίο θα προσφέρει ευημερία στους πολίτες του.

Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας