Δελτίο Τύπου 8/2/2013 Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος μεταχειρισμένων ελαίωνΤο Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον 1ο κύκλο συλλογής μεταχειρισμένων ελαίων από τα σχολεία της περιοχής της Ναυπακτίας και Δωρίδας.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής συγκεντρώθηκαν 1353,80 κιλά λάδι. Το Ε.Κ.Ν.Δ. θα παραδώσει την ποσότητα αυτή στην εταιρεία ανακύκλωσης για επεξεργασία. Ανταποδωτικά η εταιρεία θα παρέχει πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο θα διανεμηθεί στα σχολεία όπου συμμετείχαν στη συλλογή των μεταχειρισμένων ελαίων.
Ευχαριστούμε τους διευθυντές, τους καθηγητές και τους μαθητές των Σχολείων της Ναυπάκτου για την πολύτιμη αρωγή τους, τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Πράσινο – Μπλε για τη συνδιοργάνωση στην προσπάθεια αυτή και όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας, χωρίς την έμπρακτη στήριξη των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η επιτυχής υλοποίηση των συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ε.Ε.Κ.Ε βασίζονται στη δική σας στήριξη προκειμένου να συνεχίσουν την πρωτοβουλία συλλογής μεταχειρισμένων ελαίων .

Ε.Κ.Ν.Δ. – ΕΕΚΕ-Παράρτημα Ν&Δ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας