Δελτίο Τύπου 22/4/2013 Ολοκληρώθηκε το 4ο Κοινωνικό ΠαζάριΤο Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας διοργάνωσαν με επιτυχία σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας το 4ο Κοινωνικό Παζάρι την Πέμπτη 18/4/2013 και την Παρασκευή 19/4/2013.

Το 4ο Κοινωνικό Παζάρι επισκέφθηκαν πάνω από 530 συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ κα Μαρία Τριανταφύλλου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι οι προσπάθειες ενίσχυσης και στήριξης των τοπικών προϊόντων χαίρουν μεγάλης αποδοχής.

Κατά τη διάρκεια του 4ου ΚΠ διατέθηκαν τα εξής τοπικά προϊόντα: Ρύζι, Τυριά, Ζυμαρικά, Μέλι, Λεμόνια, κρασιά, γλυκά κλπ.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του 4ου Κοινωνικού Παζαριού έγινε συλλογή χρησιμοποιημένου λαδιού (τηγανέλαια κλπ), το οποίο θα δοθεί για ανακύκλωση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Η αποδοχή του κόσμου μας προτρέπει να συνεχίσουμε ανάλογες πρωτοβουλίες με σκοπό τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και την έμπρακτη αλληλεγγύη προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και όλων των συμπολιτών μας.


ΕΚΝ&Δ – ΕΕΚΕ-Παράρτημα Ν&Δ – Δήμος Δωρίδας

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας