Δελτίο Τύπου: Υλοποίηση 5ου Κοινωνικού ΠαζαριούΤο Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας, διοργάνωσαν με επιτυχία το 5ο Κοινωνικό Παζάρι την Πέμπτη 8 Αυγούστου και την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013.

Κατά τη διάρκεια του 5ου Κοινωνκού Παζαριού διατέθηκαν τα εξής τοπικά προϊόντα: Βιολογικό ελαιόλαδο Αιγίου Αχαΐας & βιολογική σταφίδα (για τα οποία συνεργαστήκαμε με την ΕΕΚΕ – Παράρτημα Αιγίου), τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, κρασιά, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, αρτοσκευάσματα, παραδοσιακά σαπούνια.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του διημέρου συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Ναυπακτίας και της Μ.Κ.Ο. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Ναυπακτίας.

Διαρκής στόχος του Ε.Κ.Ν.Δ. είναι η οργάνωση δράσεων αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης της τοπικής οικονομίας. Γιατί προσπαθούμε όχι μόνο για την παράκαμψη μεσαζόντων στα προϊόντα, αλλά και για την προάσπιση της υγείας των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.


Ε.Κ.Ν.Δ. – ΕΕΚΕ Παράρτημα Ν&Δ – Δήμος Δωρίδας

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας