Δελτίο Τύπου: Επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤΤο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης να καταλάβει το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με δυνάμεις των ΜΑΤ. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι ο διάλογος με τους εργαζόμενους ήταν προσχηματικός, αφού απώτερος στόχος από την αρχή ήταν η εκτέλεση της κυβερνητικής απόφασης και μόνο αυτή.
Επίσης, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση απέτυχε στα μάτια όλων των εργαζομένων να λειτουργήσει σύμφωνα με τις διαδικασίες που αρμόζουν σε μία δημοκρατία.
Τέτοιου τύπου κυβερνητικές αποφάσεις δεν εκφράζουν την πλειοψηφία. Βρίσκουν αντίθετους τους εργαζόμενους, οι οποίοι παλεύουν να αντισταθούν απέναντι σε παράλογες, απάνθρωπες, αυταρχικές αποφάσεις που μόνο για το όφελος των Ελλήνων δεν είναι.
Το ΕΚΝΔ δηλώνει αλληλέγγυο στον αγώνα των συναδέλφων της ΕΡΤ, καθώς επίσης και στον καθημερινό αγώνα όλων των συμπολιτών μας για καλύτερη ποιότητα ζωής και συνεχίζει να μάχεται για τη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας