Δελτίο Τύπο: Ευχαριστήριο για το 2ο Τουρνουά ΜπάσκετΤην Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Κλειστό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο το 2ο Μαθητικό Τουρνουά Μπάσκετ που είχε ως στόχο την ενίσχυση άνεργων οικογενειών. Στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ συμμετείχαν μαθητές από το 1ο, 2ο, 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου το Γυμνάσιο Αντιρρίου και το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων « ΠΑΝΟΥ».
Την έναρξη του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ έκανε ο αγαπητός σε όλους και 82 φορές διεθνής μπασκετμπολίστας με την Εθνική Ομάδα Ανδρών Κώστας Πετρόπουλος ή αλλιώς «Νουρέγιεφ» του ελληνικού Μπάσκετ, όπου και τιμήθηκε από το Ε.Κ.Ν.Δ. με αναμνηστική πλακέτα.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας - Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι τίμησαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση.
Επίσης, ευχαριστούμε τους διευθυντές, τους καθηγητές των σχολείων που συμμετείχαν, τις εταιρίες που απλόχερα προσέφεραν αγαθά προκειμένου να διανεμηθούν σε οικογένειες ανέργων συμπολιτών μας.
Το Τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του 2ου Γυμνασίου.
Τέλος, ευχαριστούμε τους ίδιους τους μαθητές, οι οποίοι με το ζήλο τους και τον ενθουσιασμό τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Τόσο πριν, στα γραφεία του Ε.Κ.Ν.Δ., όσο και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και με την ανεκτίμητη ανταπόκριση του κόσμου καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν σε άνεργες οικογένειες της περιοχής μας.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ε.Ε.Κ.Ε. συνεχίζουν τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης υποστήριξης των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Ε.Κ.Ν.Δ. – ΕΕΚΕ-Παράρτημα Ν&Δ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας