Δελτίο Τύπου: Πρόσκληση Εκδήλωσης ΕνδιαφέροντοςΤο Ε.Κ.Ν.Δ. ενημερώνει τους πολίτες της Ναυπακτίας ότι το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εγγραφής στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών και Εμπειρογνωμόνων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (ΜΕΣΙΝΕ) εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν σταδιακά οι αυξανόμενες ανάγκες στελεχιακού δυναμικού στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων».
Η κάλυψη των θέσεων θα γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν στις περιφερειακές δομές του ΙΝΕ σε πανελλαδικό επίπεδο. Μεταξύ των περιφερειών, στις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα συγκαταλέγεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Ναυπακτίας.
Η εγγραφή στο ΜΕΣΙΝΕ είναι ανοιχτή, οι διαδικασίες όμως επιλογής συνεργατών αφορούν σε πρώτη φάση όσους έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 31/1/2014.
Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην ιστοσελίδα: http://www.inegsee.gr ενότητα Προσκλήσεις – Διαγωνισμοί.
Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο ΜΕΣΙΝΕ: κ. Κ. Μπουκουβάλας, 210 3327728. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία: κα Λ. Σεργιάννη, 210 3327717
Το Ε.Κ.Ν.Δ. ενθαρρύνει τους επιστήμονες της περιοχής μας, οι οποίοι έχουν ειδικότητες που σχετίζονται με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος να ανταποκριθούν μέχρι τις 31/1/2014.
ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας