Δελτίο Τύπου: Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά ΓάλακτοςΣε μια περίοδο που πολλές οικογένειες και παιδιά αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, το γάλα είναι ότι πολυτιμότερο μπορούμε να συλλέξουμε.
Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο δέντρο ανθρωπιάς από κουτιά γάλακτος εβαπορέ για να έχουν αυτά τα Χριστούγεννα όλα τα παιδιά της περιοχής τουλάχιστον ένα ποτήρι ζεστό γάλα.
Είναι μια μικρή, αλλά συνάμα σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί.
Σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία Ναυπάκτου την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 από 9:00π.μ. έως 20:00μ.μ, με ένα κουτί γάλα εβαπορέ να γιορτάσουμε μαζί για τα παιδιά.
Κατά τη διάρκεια θα προσφέρουμε δωρεάν μελομακάρονα και για τα παιδιά που θα βοηθήσουν να στολιστεί το δέντρο θα προσφέρουμε εισιτήρια για το Carousel προσφορά του Συνδέσμου ΧΥΤΑ Ναυπάκτου.
Μόλις σκοτεινιάσει στις 20:00 θα τοποθετήσουμε στην κορυφή του δέντρου ένα αστέρι και θα φωταγωγήσουμε το δέντρο με κεράκια.
Κανένα παιδί μόνο του στην κρίση !!!

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ "Ο ΕΡΜΗΣ"

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας