Δελτίο Τύπου: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο Κυριακή 19 Ιουλίου 2015Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας στηρίζουν την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος για την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 στον κλάδο του Εμπορίου, ενάντια στην Κυριακάτικη λειτουργίας των καταστημάτων.
Η απελευθέρωση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων έχει ήδη αποδειχθεί ως καταστροφικό μέτρο για τον κλάδο του Εμπορίου και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Επιτάχυνε τα λουκέτα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανακατένειμε το τζίρο σε όφελος των μεγάλων αλυσίδων, δημιούργησε και δημιουργεί συνθήκες κυριαρχίας των μεγάλων.
Διέλυσε και συνεχίζει να διαλύει τους μισθούς, τα ωράρια, τις εργασιακές σχέσεις και κάθε δικαίωμα των εργαζομένων στο Εμπόριο.
Καλούμε τις επιχειρήσεις να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές να μην κάνουν αγορές την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων στο εμπόριο, ως ένα πρώτο μήνυμα ενάντια στο νέο μνημόνιο.
Να τηρηθούν τώρα οι κυβερνητικές Δεσμεύσεις!
Κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας στο Εμπόριο.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος
Χάρος Αριστομένης Οικονόμου Παρασκευάς

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας