Δελτίο Τύπου: Υλοποίηση 8ου Κοινωνικού ΠαζαριούΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το 8ο Κοινωνικό Παζάρι που διοργανώθηκε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015.
Το 8ο Κοινωνικό Παζάρι επισκέφθηκαν για άλλη μια φορά οι συμπολίτες μας για τις αγορές τους όχι μόνο για ελληνικά όσπρια, αλλά και τοπικά προϊόντα ενισχύοντας έμπρακτα την τοπική οικονομία.
Κατά τη διάρκεια του 8ου Κοινωνικού Παζαριού διατέθηκαν τα εξής τοπικά προϊόντα: τυριά, κρασί, μέλι, ζυμαρικά, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, χαρτικά απορρυπαντικά, αρωματικά σαπούνια, καθώς επίσης και ελληνικά όσπρια.
Επίσης αρκετοί συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας στη συγκέντρωση μεταχειρισμένων ελαίων (τηγανέλαια) με στόχο την ενίσχυση των σχολείων μέσω της ανακύκλωσης, καθώς και πλαστικά καπάκια για ανακύκλωση σε ανταλλαγή αναπηρικού αμαξιδίου.
Στόχος του Ε.Κ.Ν.Δ. είναι η οργάνωση δράσεων αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης της τοπικής οικονομίας.
Γιατί όλοι μας θέλουμε να ψωνίζουμε, φθηνά ελληνικά προϊόντα και ταυτόχρονα να στηρίζουμε τον τόπο μας προς όφελος όλων.
Ε.Κ.Ν.Δ. - Ε.Ε.Κ.Ε. – Παράρτημα Ν & Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας