Δελτίο Τύπου: Διοργάνωση Ενημερωτικής ΕκδήλωσηςΤο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και ο Δήμος Δωρίδος διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 30 Μαρτίου εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα: «Γονείς, έφηβοι και …προκλήσεις».
Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Νικόλαος Μάνεσης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι:
Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Δωρίδος, κ. Ευσταθίου Ανδρέας & κ. Φλετούρης Κων/νος, ο Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Σύρρος υπεύθυνος γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδος και ο Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας, Χάρος Αριστομένης.
Στη συνέχεια ακολούθησε δημιουργική συζήτηση γύρω από τα θέματα που ανακύπτουν από τη διαχείριση της εφηβικής ηλικίας των νέων.
Η νέα γενιά, το αύριο του τόπου μας αποτελεί για μας προτεραιότητα συνδράμοντας στην προετοιμασία των παιδιών, στην ορθή διαχείριση του άγχους και στην κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη για όλους τους εμπλεκόμενους – γονείς και παιδιά.


Ε.Κ.Ν.Δ. – ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας