Επιστολή προς το Δήμαρχο Ναυπακτίας για πραγματοποίηση σύσκεψηςΠρος:
Δήμαρχο Ναυπακτίας, κ. Λουκόπουλο Παναγιώτη

Κοινοποίηση:
Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Δήμου Ναυπακτίας

Θέμα: «Πραγματοποίηση σύσκεψης φορέων στο Ε.Κ.Ν.Δ.»


Αξιότιμε κε Δήμαρχε,
Με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία αφορούν όχι μόνο τους συμπολίτες μας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας προτίθεται να οργανώσει σύσκεψη φορέων την ερχόμενη εβδομάδα. Η συνάντηση πρόκειται να γίνει στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας με τη συμμετοχή της ΟΕΒΕΣΝ και εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ναυπακτίας, φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Συγκεκριμένα, τα θέματα στα οποία θέλουμε να υπάρξει κοινό μέτωπο αντιμετώπισης και διεκδίκησης είναι:
1) Διαχείριση επειγόντων περιστατικών περιοχής Ναυπακτίας. Έπειτα και από το πρόσφατο εργατικό ατύχημα στο εργοτάξιο της Ιονίας Οδού στην θέση «Κλόκοβα», γίνεται επιτακτικό το αίτημα της διακομιδής των επειγόντων περιστατικών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.
2) Δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Αντίρριο, σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κου Π. Κουρουμπλή.
3) Παράρτημα ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Αντίρριο. Έπειτα από τη συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της περιοχής με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απ. Κατσιφάρα, η τύχη του παραρτήματος πρέπει να αποτελέσει κοινή απόφαση όλων.
4) Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου. Οι διαδικασίες για τη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης, έπειτα και από αίτημα των Δημοτικών Παρατάξεων και φορέων της περιοχής, θα πρέπει να ξεκινήσουν έγκαιρα, με κύριο μέλημα την πρόληψη απρόκλητων επιθέσεων σε διενέργειες ελέγχων.

Παρακαλούμε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας στη σύσκεψη.
ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας