Δελτίο Τύπου: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο Κυριακή 6 ΝοεμβρίουΤο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας στηρίζουν την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, ημέρα προγραμματισμένης Κυριακάτικης λειτουργίας όλων των καταστημάτων λόγω περιόδου προσφορών.
Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές είναι ένα μέτρο που ενισχύει μόνο τις πολυεθνικές και πολυκαταστήματα. Αυτός ο νόμος πρέπει να καταργηθεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους και τους πολίτες στην πράξη.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα, παραμένοντας σταθερός στη γραμμή που έχει υιοθετήσει για τη μη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.
Η Κυριακάτικη αργία είναι κατάκτηση και δικαίωμα πολλών δεκαετιών, καλούμε τους εργαζόμενους και τους πολίτες να μην κάνουν αγορές την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και τις επιχειρήσεις να στηρίξουν την Απεργία κρατώντας τα καταστήματά τους κλειστά.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ. - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας