Δελτίο Τύπου: Συνάντηση Φορέων για το μείζον ζήτημα του ΕΦΚΑ ΝαυπάκτουΑντιπροσωπεία φορέων της πόλης μας, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δωρίδας κ. Ανδρέας Ευσταθίου, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Μένιος Χάρος, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Σωτήρης Τσιλιγιάννης, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ΕΦΚΑ στη Ναύπακτο κ. Ιωάννης Κυρίτσης, συναντήθηκε χθες 23 Μαρτίου 2017 στη Βουλή, με το Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας κ.Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας κ. Γιώργο Βαρεμένο, το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου.
Θέμα συζήτησης η υποβάθμιση των Υπηρεσιών ΕΦΚΑ της Ναυπάκτου που σχεδιάζεται με το νέο οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με το οποίο οι Υπηρεσίες της Ναυπάκτου υποβαθμίζονται από Διεύθυνση σε Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης υπαγόμενο στην Τοπική Διεύθυνση Μεσολογγίου.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων της Ναυπακτίας και της Δωρίδας , με την Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Στέλλα Βρακά παρουσία και του Βουλευτή κ. Κωνσταντόπουλου Δημήτρη.
Υπερτονίστηκε η αναγκαιότητα λειτουργίας Διεύθυνσης ΕΦΚΑ στην πόλη της Ναυπάκτου, δίνοντας έμφαση στις σοβαρότερες αρνητικές συνέπειες από την κατάργησή του.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. ενώνει τις δυνάμεις του με τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, όλους τους συμπολίτες και τους φορείς της Ναυπακτίας και της Δωρίδας, προκειμένου να επικρατήσει η λογική και η υπεύθυνη αντιμετώπιση των ζητημάτων.
Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας