Δελτίο Τύπου: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο Κυριακή 9 ΑπριλίουΤο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας στηρίζουν την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας ενάντια στη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 9 Απριλίου, ενάντια στην καταπάτηση των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης για κατάργηση της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων που «δοκίμασαν» τις Κυριακές δεν κατάφερε να καλύψει ούτε τα βασικά έξοδα λειτουργίας. Χιλιάδες εργαζόμενοι εργάστηκαν χωρίς ρεπό και χωρίς να πληρωθούν, αδύναμοι να αντιδράσουν από τα ήδη πάρα πολλά προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο του εμπορίου: απλήρωτες ώρες εργασίας, μειώσεις μισθών, ωράρια λάστιχο, απολύσεις.
Καλούμε όλους να στηρίξουν έμπρακτα την 24ωρη απεργία. Όλοι ενωμένοι να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική που βάζει «λουκέτο» σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος
Χάρος Αριστομένης Οικονόμου Παρασκευάς

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας