Δελτίο Τύπου: Συνάντηση φορέων με το Διοικητή ΕΦΚΑΑντιπροσωπεία φορέων της πόλης μας, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δωρίδας κ. Ανδρέας Ευσταθίου, οι πρώην Δήμαρχοι Ναυπακτίας κύριοι Ιωάννης Μπουλές και Θανάσης Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Μένιος Χάρος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Θέμης Δαβανέλλος, συναντήθηκε χθες 10 Μαΐου 2017, με το Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι Βουλευτές Αιτ/νίας κύριοι Γεώργιος Βαρεμένος, Κων/νος Καραγκούνης και Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ενώ ο Βουλευτής Αιτ/νίας κ. Νικόλαος Μωραϊτης κατέθεσε χθες το ψήφισμα των φορέων στη Βουλή.
Θέμα συζήτησης η υποβάθμιση των Υπηρεσιών ΕΦΚΑ της Ναυπάκτου που σχεδιάζεται με το νέο οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με το οποίο οι Υπηρεσίες της Ναυπάκτου υποβαθμίζονται από Διεύθυνση σε Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης υπαγόμενο στην Τοπική Διεύθυνση Μεσολογγίου.
Υπερτονίστηκε η αναγκαιότητα λειτουργίας Διεύθυνσης ΕΦΚΑ στην πόλη της Ναυπάκτου, δίνοντας έμφαση στις σοβαρότερες αρνητικές συνέπειες από την κατάργησή του.
Από την πλευρά του ο κ. Διοικητής δεσμεύτηκε να εξετάσει όλες τις ιδιαιτερότητες της Ναυπακτίας & Δωρίδας ώστε να συμπεριληφθούν στο νέο οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. για μια ακόμη φορά ενώνει τις δυνάμεις του με όλους τους φορείς της Ναυπακτίας και της Δωρίδας, προκειμένου να επικρατήσει η λογική και η υπεύθυνη αντιμετώπιση των ζητημάτων.
Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας