Δελτίο Τύπου: Άρνηση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. για παρέμβαση του ΕΚΝΔΤο Ε.Κ.Ν.Δ. με ομόφωνη απόφασή του θέλει να «ευχαριστήσει» ονομαστικά τους κ.κ. δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας για τον «δημοκρατικό» τρόπο με τον οποίο φιμώνουν το ΕΚΝΔ: Κοτρωνιά Θωμά, Καρακώστα Κώστα, Σύψα Ιωάννη, Σιαμαντά Γεώργιο, Πολονύφη Αντώνιο, Σμπούκη Αγγελική, Σωτηρόπουλο Πολύκαρπο, Κούκουνα Αθανάσιο, Κανέλλο Χαράλαμπο.
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27/12/2017, η τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου και Προέδρου της ΔΕΥΑΝ αποτέλεσε προσβολή για το Εργατικό Κέντρο σε θέματα ηθικής τάξης.
Ο παρευρισκόμενος Πρόεδρος του ΕΚΝΔ, ως όφειλε, ζήτησε επειγόντως από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. το δικαίωμα της παρέμβασης επί προσωπικού για αποκατάσταση των πραγμάτων και της ηθικής τάξης.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αρνήθηκε, έπειτα από πιέσεις της αντιπολίτευσης, αντί να δώσει το λόγο στον εκπρόσωπο του ΕΚΝΔ, ως αρμόζει σε μία δημοκρατική διαδικασία, αναγκαστικά έθεσε το δικαίωμα της παρέμβασης του ΕΚΝΔ σε ψηφοφορία!
Ενώ, λοιπόν οι δημοκρατικές διαδικασίες διασφαλίζουν το δικαίωμα του λόγου στους συμμετέχοντες, οι πιο πάνω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας φρόντισαν με την άρνησή τους να δώσουν «νομιμοποίηση» στη φίμωση του ΕΚΝΔ.
Σε απάντηση της ανωτέρω κίνησης, η οποία έγινε παρουσία του Δημάρχου τον οποίο καλούμε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα, λέμε στην πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής: Αν δεν θέλετε να ακούγονται οι παρεμβάσεις του ΕΚΝΔ στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τότε φροντίστε από τώρα και στο εξής να μην στέλνετε πρόσκληση στο ΕΚΝΔ!
Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας