Δελτίο Τύπου: Δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα για ΕργαζόμενουςΤο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας υλοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
Τα προγράμματα είναι διάρκειας 50 ωρών, 30 ώρες δια ζώσης και 20 ώρες εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Για το σύνολο των προγραμμάτων κατάρτισης η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής και επιτυχούς ολοκλήρωσης / παρακολούθησης.

Άμεσα Θα υλοποιηθεί, πρόγραμμα κατάρτισης σε Βασικές Δεξιότητες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τα οποία οδηγούν δωρεάν στην απόκτηση Πιστοποιητικού, που ζητείται στους περισσότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την απόδειξη γνώσης χειρισμού Η/Υ.
➡ Ηλεκτρονική αίτηση www.inegsee.gr/aitisi
➡Επικοινωνία με τη γραμματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας στο 2634029614, είτε με τη γραμματεία του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ στην Πάτρα στο τηλέφωνο 2610624755, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου westgreece@reg.inegsee.gr

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας