Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕΜε την εκλογή της νέας Διοίκησης και Ελεγκτικής Επιτροπής, ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 25/2/2020 οι εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Η διαδικασία αποτελεί πρωτίστως μία νίκη της Δημοκρατίας, καθώς το Τριτοβάθμιο Όργανο Εκπροσώπησης Εργαζομένων της χώρας μας έχει πλέον νόμιμα εκλεγμένη Διοίκηση, παρέχοντας έτσι τη νομιμοποίηση για την επαναφορά διεκδικήσεων μείζονος σημασίας για τους εργαζόμενους, όπως η υπογραφή της ΕΓΣΣΕ.
Και αυτό σε πείσμα, όσων προσπάθησαν και προσπαθούν με ρητορική διχασμού και με παρελκυστικές τακτικές να θέλουν μία ΓΣΕΕ χωρίς νομιμοποίηση, γιατί απλώς αυτό τους εξυπηρετεί.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας Χάρος Αριστομένης επανεκλέγεται στο 15μελές όργανο της Ελεγκτικής Επιτροπής, για τέταρτη συνεχόμενη θητεία.
Το ΕΚΝΔ συνεχίζει αταλάντευτα τη Συνδικαλιστική του Δράση, με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων και όσων δοκιμάζονται από τις κοινωνικές ανισότητες. Η Δύναμή μας είναι οι Δημοκρατικές Αξίες και η Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Από το ΕΚΝΔ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας