ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8/10/2012 Δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου
Τα δυσβάσταχτα αποτελέσματα των οικονομικών μέτρων, που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας και βιώνουμε καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι και όλοι οι τομείς της οικονομίας, επιβάλλουν την κοινωνική αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια.
Στα πλαίσια αυτά, το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας, η Α’ Ε.Λ.Μ.Ε Αιτωλοακαρνανίας και το τοπικό παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, σε συνεργασία με εθελοντές καθηγητές της περιοχής μας, προσφέρουν δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, των οποίων οι γονείς είναι άνεργοι ή έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα.
Η δράση μας «Μην αφήσουμε την κρίση να καταστρέψει το μέλλον των παιδιών μας» στόχο έχει να ανακουφίσει τους άνεργους και οικονομικά αδύναμους γονείς από το οικονομικό κόστος των φροντιστηριακών μαθημάτων.
Προκειμένου να οργανώσουμε τα τμήματα και να διερευνήσουμε τις ανάγκες του αντικειμένου των μαθημάτων, τα οποία θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου, καλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας, τηλέφωνο _26340-29614 .
To Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας θα διαθέσει τους χώρους του και θα οργανώσει, σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους, αυτή τη δράση.
Καλούμε όλους τους καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τους καθηγητές ξένων γλωσσών, άνεργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, μισθωτούς, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και να συνεργαστούν μαζί μας, προκειμένου να υλοποιηθεί η κοινή μας δράση, η οποία έχει ως στόχο να προσφέρει λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο των συμπολιτών μας.
Σε αυτή την προσπάθεια θεωρούμε ότι μπορούν να βοηθήσουν και τα φροντιστήρια της πόλης μας, πλαισιώνοντας υποστηρικτικά τη δράση. Όσον αφορά τους τρόπους υλοποίησης αυτής της υποστήριξης, θα επικοινωνήσουμε μαζί τους και θα σας γνωστοποιήσουμε το αποτέλεσμα σε επόμενη ανακοίνωση.
Ε.Κ.Ν.Δ. - Παράρτημα Ε.Ε.Κ.Ε - Α΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας