Δελτίο Τύπου: Καταδίκη της κατάληψης του Ε.Κ. Πάτρας από το ΠΑΜΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταδίκη της κατάληψης του Ε. Κ. Πάτρας από το ΠΑΜΕ


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας καταδικάζει την αυθαίρετη κίνηση της συνδικαλιστικής παράταξης του ΠΑΜΕ να καταλάβει το κτίριο του Ε.Κ. Πάτρας παραμονές των εκλογών της 3ης Δεκεμβρίου 2017.
Η κίνηση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δημοκρατική στάση που πρέπει να διέπει το Συνδικαλιστικό Κίνημα, ενώ απαξιώνει ακόμη περισσότερο το θεσμό σε μία εποχή όπου χρειάζεται να παλεύουμε ενωμένοι για τα προβλήματα που ταλανίζουν την εργατική τάξη.
Η κίνηση αυτή, φανερώνει επίσης, την πλήρη έλλειψη σεβασμού των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ προς τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης σε ό,τι αφορά τις εκλογές του Ε.Κ. Πάτρας, περνώντας το λανθασμένο μήνυμα στην κοινωνία ότι όταν οι αποφάσεις δεν είναι αρεστές, εφαρμόζουμε τις αποφάσεις που μας αρέσουν με τρόπο αυταρχικό διά της βίας.
Είναι ευθύνη του Συνδικαλιστικού Κινήματος να δείχνει το δρόμο του αγώνα και μην εμφανίζει τάσεις εσωστρέφειας.
Το ΕΚΝΔ καταδικάζει κάθε αντιδημοκρατική, καταπιεστική, βίαιη συμπεριφορά και καλεί όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές του Ε.Κ. Πάτρας την Κυριακή 3/12/2017, όπως άλλωστε έχει αποφασίσει και η Δικαιοσύνη.

Από το ΕΚΝΔ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας