ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ώρες λειτουργίας ΕΚΝΔΑνταποκρινόμενοι στην υιοθέτηση μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του ιού COVID-19, το ΕΚΝΔ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 18/3/2020 θα λειτουργεί από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 12 μ.μ.. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνεί μέσω τηλεφώνου (2634.29614) και email (eknd@otenet.gr)
Το ΕΚΝΔ ευχαριστεί δημόσια όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι τις δύσκολες αυτές ώρες έχουν ως βασική αξία την αλληλεγγύη και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο:
Πρωταρχικά, όλους τους επαγγελματίες υγείας: γιατρούς, νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό, οι οποίοι με αυταπάρνηση ξεπερνούν τα όρια τους για να κατορθώσουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που νοσούν.
Έπειτα, όλους εκείνους τους εργαζόμενους, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, συνεχίζουν να εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για να στηρίξουν την κοινωνία: στα σούπερ μάρκετ, στα κούριερ, στα φαρμακεία και όπου αλλού.
Έχουμε καθήκον ιερό προς όλους αυτούς, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και προς το σύστημα υγείας, το οποίο παλεύει με ηρωισμό, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών:
Όχι άσκοπες μετακινήσεις. Μένουμε σπίτι. Τηρούμε τους κανόνες ατομικής υγιεινής. Δείχνουμε υπευθυνότητα και αλληλεγγύη.
Ταυτόχρονα καλούμε τους εργοδότες και τους εργαζόμενους να μεριμνούν σχολαστικά για την τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας.
Το ΕΚΝΔ συμπαρίσταται και συμμετέχει έμπρακτα στη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της πρωτοφανούς αυτής κρίσης.

Από το ΕΚΝΔ

© 2013 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας